Julstöket är över..

Jisses vad man är stressad under jul alltså. Speciellt när man har föräldrar som är skilda, både jag och loves föräldrar. Så vi har varit runt till alla fyra. Och hälsar på en massa annat folk. :) trevligt men jobbigt på samma gång.

Och tallin resan var underbar:) bara få gå och skrota med älskling. Vi sa att vi skulle hålla oss från alkoholnen, men det vart lite mycket va det iaf.. :P haha, Det är ju jul trots allt. :) Fast jag fick blåmärken på hela luret och armen, av att jag snubblade.. Det gungade så sjukt mycket ju. Dem hade tydligen tagit en annan väg hem, för att det blåste så mycket. tur man fick reda på¨det när vi klivit av.  haha, annars hade jag varit rädd. Fyndade lite i tallin iaf. Lilleman fick lite julklappar därifrån.

Julaftonen firade vi hemma hos min far. Lilleman fick en massa fina julklappar. Bland annat:
* Kläder
* Mini kök, komplett med kastruller
* Ritblock
* Mini Damsugare
* Tandask
* nallar
* Böcker
mm..
Jag och älski fick massa nödvändiga grejjer till köket och lite prydnad saker. Jag fick lite kläder och grejjer av mamma. Känns rätt skönt att man inte bryr sig så mycket om vad man får nu förtiden. När man var mindre var julen bara julklappar. Men nu är det mest bara mys pys med glögg och mat som gäller. Skönt tycker jag. Jag köper hellre saker själv till mig ändå:)

Ja och så juldagen var vi hemma hos Löövs pappa. Och sedan vidare hem till hans mamma. Och Annandagen firades hemma hos min mor. Mysigt. Spelade en massa kort och så. Svårt att sammanfatta allt. Nu är det bara lugn och ro som gäller.
Träffa min bror ska vi göra och åka till graven.

Later...

Helt underbart!

Resan till dalarna gick bra, lilleman var lite ledsen (mest uttråkad tror jag). Men det gick ganska bra.
Var på kupolen med Linda, hittade ingenting dock.. Fast nu har jag en till julklapp till love iaf.. =)
Och jag fick en för tidig julklapp av älskling igår, ett kuvär med utländska pengar.. hmm tänkte jag, läste vidare och vi ska på kryssning imorgon!! Till tallin! Ååå älskar min babe! Blir borta i 3 dagar ! Ska bli såå skönt. Barnvakt har han fixat också, så det blir bara han och jag! Ska verkligen njuta av varje sekund!

Idag har dagen bestått av att umgås med Carin och Tobbe. Va till kupolen, men man tröttnade snabbt. Så vi åkte ut till lager 175. Hittade en del saker där iaf. Ska packa om väskan idag så det är klart tills imorgon då vi åker. =) wiiie!

Ska snart gå in till oss, och lägga plutten. Han börjar bli trött nu. Har nyss fått sin medicin. Och ska få lälling snart..
Såå natti för idag..


Imorgon bär det av! =)

Idag har vi varit till Göteborgs stadshus. Var ganska intressant, fick veta lite om göteborgs historia och framtid. =) Och så äntligen JULLOV!! =) yeeej! Ska packa klart min väska. Fan, hur ska jag klara mig med 1 väska?? Den är näst in till full nu, och än är inte allt packat.. Gooch, så det är å va tjej. haha!
Ska fixa mitt hår också.. Bestämma vad jag ska åka i. Myspys kankse. skönst så, får se.
Ååå jag vill ha en ny design till min blogg!! Jag vil lära mig hur man gör. men jag fattar ingenting! Vet inte ens hur jag fått de så här. Bara satt och skrev in en massa som jag inte har någon aning om vad det är nu.. haha

Nej nu väntar packning och annat.. Så volymen på max nu=)
Pöss

BliDDe inGeT

Försov mig idag, första gången. Vaknade 10. och kännde inte alls för att gå till skolan. Men jag tog på mig och stack iväg, jaha och så när man kom dit så va ingen där.. haha, alla hade tröttnat och gått hem. Så var bara att vända och åka hem igen då. Så darling kunde gå till jobbet. Så jag och lilleman är hemma idag istället. Sjuklingen. Tänkte vi ändå skulle ta och gå en liten promenix senare. Köpa någon julklapp till love. Får se vad vi orkar. Han ska nog sova middag snart ändå.

Och jag ska försöka packa iför resan! ?? vad ska jag ha med mig? Ingen aning jö.. får la se. Inte så mycket iaf. För jag tänkte schoppa lite i dalarna tänkte jag. Lugnare att handla där. Jäklar vad mycket folk det är i stan nu! Går knappt att gå där.. Huu ja. Nej nu står lilleman och drar mig i armen. Såå tjjjaaaooo

Skola igen då..

Hm, måste man nämna att det var lite pinsamt att komma till skolan. Jag hade ju minnesluckor, men minsann så fick man höra vad man hade gjort i fredags.. Och då föll vissa saker tillbaka in i mitt minne, haha! Jag och en klass kompis hade tydligen sprungit in i en vägg, (på flit).. vadå störda vi är.. Där var min förklaring till min huvudvärk.. haha! Och jag som vanligt ska mucka med alla då jag är på fyllan, och hade även gjort det denna gång! Och pratat med polisen, och varit allmänt dryg. Jäkla tur att dem inte tog in mig i fyllecell.. haha! Fy fan vad jag kan bli jobbig på fyllan asså!
Hm annars idag i skolan, har vi fortsatt att bygga trappa, får ett spel på allt! Faan inget man måttar stämmer ju! =( gaaalen!
haha, ja får la se hur det går imorgon. Idag har jag iaf, jobbat som bara denn, satt upp 4 reglar och lite till.

Och lilleman har sin 5 öroninflamation nu! Faan stackarn, låt han bli frisk nu.. om det finns någon gud, hjälp min son!
Åå lider verkligen med honom! Stackarn är ledsen och hostar heeela tiden.. uch då-- :(
Snart är det dalarna! Ååå ska bli såå kul!

Alldeles nyss va thomas och marlene här och hälsade på.. =) trevligt. önskade god jul=)  åt lite muffins..
Får se om vi ses något i dalarna. =)

Nu är det nedräkning!!!! 4 dagar!! =) weeeehhooooo!
talk to you later.. :P

Helgen..

I fredags va det klassfest! Hade längtat så till den dagen, men så i fredags kändes det så konstig att det va den dagen. Iaf, stressade som fasiken.. Kom hem, fixade håret. Och sprang till bussen, som jag tydligen hade missat.. :/ Så fick stå och vänta i 20 på nästa buss! Svinkallt! Kom hem till anna och isabelle vid 20 i sex. Sminkade mig och drack fort.. Sen fick vi kuta till bussen som skulle ta oss in te stan. Hann precis med den.. 3 tjejer som springer i högklackar, haha, fan vad roliga vi såg ut. Ja och så kom vi tillslut till resturangen vi skulle vara på. Shit vilken kul kväll! Blev visserligen full som ett as, men jag hade så jäkla kul! Sjöng kareoke! Åå jag älskar verkligen att sjunga kareoke! Såå kul! Hmm har ingen aning om om jag gjort bort mig totalt.. men men, man ska bjuda på sig själv :P hehe.
Slutade med att jag kom hem 3 på natten. Såå kul kväll. Våran klass e så skön! alla är verkligen hel goa! Tack för en underbar kväll! =)

Lördagen, vaknade jag 20 över 11, och va bakis, fast inte illamående bakis.. Utan allmänt seg! Åkte in till stan vid halv 2 och träffade Lena. Försökte hitta ett fik. Men schit vad mycket folk det är inne i stan nu, vid jul. Åkte runt hela stan. Haha, slutade med att vi åt på en grill. Det var super gott, och trevligt att sitta och prata. Satt där inne nästan 2 timmar. =) Sen bar det av hem över. Jag och darling kollade på film.

Idag har vi städat hela lägenheten, så nu är det tipptopp! :) hehe.
Ska iväg och lämna filmerna snart. Och sen blir det hem och mysa! Och så skola imorgon. Sista veckan!=) yes! äntligen! Sen är det dalarna som gäller! åå ska bli så kul! =)
Se ya larer


gahh

Såå trött idag, och så kommer jag te skolan, och har mega ont i lillfingret.. Svullet och jävligt.. Så har jag och isabell nyss gjort prov. På ritningslära.. Fyyfan vad svårt. Hur ska man kunna detta?? Vi har haft 3 lektioner i det, så får man frågor som vad är FB 1 på en blablabla.. Öööö?? Nej uch då. Ja får la se hur många rätt man har skramlat ihop då..

Hämta lilleman på dagis idag sen. Ska först ner till stan och inhandlat mitt hår:) hihi, eller mitt och mitt, det blir mitt iaf;) hehe. Imorgon är det klassfest! yes, som jag har längtat! Ska bli så kul, tycker jag! =)

Nej nu väntar husbygge.. sätta upp reglar och skruva spika.. :) Målningen är klar. ska lägga in bilder sen.. =) det vart snyggt, men det syns inte så bra på bilderna..

Såå tjaaaao!

uch..

Började ju med att darling spydde och mådde jättedåligt, tydligen va det inte baksmälla- Utan magsjuka, och jag åkte på det jag med. Låg hela dagen igår, och bara sov, Som tur va spydde jag ingenting, mådde bara sjukt illa. Men jag hade ju inget att spy upp, iom att jag inte kunnat äta. Skönt det iaf. Men uch vad dåligt jag mådde igår. Idag mår jag någorlunda iaf, ont i huvudet, och lite illamående, men imorgon blir det skola iaf.. Jag som hade velat gått till skolan,

Tänkte vi skulle nyttja dagen idag iaf, iom att lileman är hemma med oss idag. sjuklingarna. Kanske gå en promenad eller nått sånt. Får se vad det blir.
Nu ska jag hoppa in i duscen. Känner sig fräch då, nu när man varit sjuk.
puss hej

ännu en dag..

Har börjat.. hehe ja, fast man har varit vaken sen 8, lilleman vaknade sent idag:) Men darling väckte vi alldeles nyss. Hehe, han hade visst stött på ullrik igår.. alltså spytt.. hehe. Han mår inge vidare idag. Men jag ska försöka dra ut honom iaf, snart. =) Har ingen lust att sitta inne längre, jag och lilleman kikade på madagazkar 2 i morse. =) Hehe lika rolig som ettan..

Mammsen har skaffar sig en msn igen, och nu tycker hon nog det är kul! =) vill prata helatiden! kul! Kan hon få se lilleman också=) Nej nu ska jag slänga mig i duschen sen dra upp killarna ur soffan! :) hehe

have it... nice...

ensam

Ikväll. Baby är ute med jobbet, kul för honom att äntligen komma ut lite. Lilleman har varit super gnällig idag, men nu är han glad iaf. Springer runt här med toa rullen och pryder lägenheten med papper.. haha.. Såå fint det blir, blir å städa då han har somnat. Ååå vad jag saknar familjen nu!! Brorsorna och mamma, och pappa. Allihop! ska bli så himla kul att komma upp till dalarna nu! Ibland eller jäkligt ofta frågar jag mig själv hur jag klarar av att bo så långt ifrån er. Och jag vet inte svaret på det. Jag skulle vilja bo närmare er, men samtidigt trivs jag så bra här! Och är jag en längre tid i dalarna så får jag spasmer. Jag trivs i storstaden helt enkelt. men det hade varit så kul att bo närmare er. kunna hällsa på när man vill lixom.. saknar er!

Nästa helg är det min tur att gå ut, :) hihi, ska ut med klassen, ska ha litet avslut innan vi går på jullov.. Sjunga lite kareoke, och äta gott, och dricka gott.. :)
nej nu skriker lilleman efter mig.. såå tjaaaaoooo

stackars liten!!!

Min lilla kille har nog världens otur tror jag.. Anfall och saker +är sjuk HELA tiden.. Och inattes ramlade han ur våran säng.. :( Och spydde tre ggr. Hjärnskakning.. Och så va jag in idag till sjukan med honom, för att dem skulle titta till honom, han mådde bra, och hade sovit bort hjärnskakningen.. Men så hade han hals virus, och öroninflamation:( 4 öroninflamationen.. Uch vad jag lider med min lilla kille.. =(  Han har varit sjuk från han föddes ju:( när ska det vända? Hur lång tid tar det innan man själv går in i väggen, pågrund av utmattning.. :/  Dalarna nästa! Ska bli så skööönt! Längtar som ett as!

Va iaf och hälsade på på familjeförskolan idag, det var trevligt, va ett bra tag sen jag va där.. Saknar att gå dit lite faktiskt, bara sitta och tjöta. Dricka kaffe:)
Men men, livet går ju vidare. så.. men kul att kunna hälsa på nån gång ibland.. :)

Skolan behöver jag inte ens nämna, är så trött på skiten!!! Skönt med jullov!!!

Och lilleman har nu 3 mediciner man ska försöka ge honom.. :/ Funkar inte alls, han HATAR verkligen medicin. Men man får trixa lite, samtidigt som man ger honom mat.. Men gud vad han grimaserar.. Skulle vilja ha sterila droppar istället, men tydligen ger man inte sånt längre. Hade varit mycke bättre.. Än att sitta och ge honom 7ml.. :/ Ska fråga detta nästa gång.

köpte julklapp till min älskling idag! Perfekt! Han kommer bli mega glad tror jag! Ska köpa en till imorgon som jag kollat på.. :)
Ne nu ska jag kila....

kort dag.

Halvdag i skolan, som i vanlig ordning. Idag har vi målat en vägg, och två dörrar. Och påbörjat att måla lister, röda:) läckert. Så det ska vi fortsätta med på måndag. Och måla väggen en gång till- Tycker verkligen om att måla. Jag ska nog snickra en egen hatthylla också. och måla den i någon snygg färg. Fast det får bli då vi flyttat, känns onödigt att göra fint här.. hehe.
Kankske ska fråga mamma om jag ska göra en till dem ;) Som en julklapp=) Får se om man kan få tag på något billigt virke. Prata med farfar, eller pappa. Det ska jag nog göra, för mammas hall ser förjävlig ut.. hehe, sorry mamma. Fast vet iof inte hur den ser ut nu. Är ju över 6mån sen jag va där. Åå så lääänge sen. Äntligen snart ska vi dit! :)

Ska kila iväg ner te backaplan snart och byta en hårfärg jag köpt.. Och kika på någon julklapp till min loooove! ;) Får se vad det kan bli för något..

tjoooo

Så trött..

På skolan, och alla dessa lärare som inte förstår.. Pratat med en lärare, för att berätta hur jag kände. Men allt blir bara knazzzz ändå! Blir så ledsen.. Asså man ska fasiken inte yttra sig, allt blir bara fel ändå jö! Så nu ska jag vara tyst som en mus, resen av studietiden.. Sorry alla mina nära! Det är ni som kommer få lyssna på mitt klag istället;) hehe. nej då.
Ja iaf, lilleman har fått sitt ettårs vaccin nu iaf.. Stort rött svullet märke precis där dem har stuckit honom. Ser lite läskigt ut, men det blir ju så, Dem sprutar ju in gift så.. Han trivs så på dagis tror jag. Och han blir sååå glad nu när man kommer och hämtar honom =) Kommer springandes och ger mig en stor kram! Så sött=) Det är så det värmer i hela hjärtat! min lilla kille! Och äntligen snart åker vi hem över! Lääängtar så!
Mamma jag saknar dig som satan! Ska bli så skönt att bara vara hemma och mysa nu under jul! Dricka glögg och äta julmat, och pepperkakor! =)

nej nu börjar slitet igen! tyst som en mus................ ja så va det. scchhhhh......... HAHA!

RSS 2.0