..............------,.............

Life isent always what you totch it be.....

                    
------

....

Huu ja vad trött jag var i morse, fick iaf sovmorgon! Tack älski! :)
Vi åt fläskotletter och ris igår:) Mumms, och Älski blev så glad när han kom hem och jag hade gjort det fint.
Sedan blev det frukt i stora lass, vi drack en flaska vin, och jag en cider. Båda slocknade på soffan. Hihi.

Nu är Leah och mommo här, och jag har gjort en fin inbakad fläta på henne. Så fin den gick att få med ett huvud som vrider och vänder på sig :P
Nu ska vi strax gå ut, och kika lite. Köpa hem lite gott käk, och se om dem vill äta här.

Later.

Slänger in en bild idag, för omväxlings skull.. hehe        

Fredag..

Ja denna fredag har faktiskt varit relativt bra! Jag och min älski började med att lämna lillgrisen på dagis, för att sedan gå på promenad. Den ledde mot apoteket, så jag kunde hämta ut mina mediciner. Och sedan blev det rask promenad till Ö&B för att in handla massa nödvändigt..
Okej, här kommer den saken som varit mindre kul idag. Jag och Snuff började tjafsa, men det slutade bra, vi begick oss till glasbanken! :) Blev 2 flaskor vin, och några öl. Så vi ska ha en liten myskväll ikväll, då han kommer hem.
Jag ska sätta mig och skära upp lite frukt och grejjer strax.,

Nu till min underbara son! Han blev så glad att se mig idag när jag hämtade han. En av dagisfröknarnas dotter var med idag, så hon hjälpte lillgrisen att cykla, på en sådan trehjuling. Han tog ett varv runt kvarteret innan han ville komma upp till mamma. Så gick vi hem. Och nu på eftermiddagen/kvällen har vi både målat, lekt och stojjat!
Och det gick lika bra idag att lägga honom! Han fick gröt vid ca kvart i 7, och så gick jag in och la honom i sängen, och satt bervid honom och höll han i handen tills han somnade! Det gjorde jag även igår. Och jag hoppas hoppas att han genom detta ska lära sig att sova hela natten! Hade varit så underbart! Igår vaknade han dock vih hmm 2 tror jag det var. Jag hoppas därför att han nu ska sova heela natten lång!

Nej nu ska jag skära upp lite olika frukter och duka fram! :) Hoppas min Älski blir glad!
later....

Dagvild?

Uch vilken jobbig natt vi har haft idag. Lilleman somnde som vanligt vid kvart över 6 igår.. Men han vaknade igen kl kvart i 10.. Och skulle då promt vara vaken.. :/ Mindre kul. Han bara vägrade lägga sig.. Både jag och Älski somnade tillslut i soffan, eller jag på golvet. Och sedan när Älski vaknade så log även lillgrisen på golvet och sov.. Tokkit. Haha. Han sov dock sedan hela natten. Utan välling..
Och nu? Nu är kl 8 och han sover inte än? Vad är det som händer. Förut har det iaf varit lite rutin. Han har somnat vi 6-7, och vaknat vid typ 2 och fått välling. Men nu är det helt konstigt.

Well i morse vaknade jag vid typ 10 iaf, helt slut var jag i hela kroppen. Och allt känndes bara blä! Så jag väckte upp babie och frågade om han ville äta frukost med mig, och sedan ta en promenad. Och det ville han så gärna:)
Vi gick över berget, sprang upp för trapporna, och väl uppe på berget. Stog det en massa folk, SVT var där och spelade in nått. Tror det var för andra avenyn. Vi gick fort förbi.. Sedan började vi prata dagar. Och jag sa jag det är ju onsdag idag, låångt kvar till helgen. Och babie sa, nej det är Torsdag idag.. NEHÄ sa jag, det är fan onsdag idag, ska vi slå vad?? Haha, mot min förvåning när jag tog upp mobilen, så var det ju fasiken TORSDAG idag jö- hihi. Dagvild..

Har träffat Jennie idag, schit var år och dagar sedan känns det som! Kul att ses. Har fått lite tips av henne, som jag tänkte prova.. Hon håller ju på att utbilda sig till barn pedagog. :) Jag gjorde även fruktsallad, och skar upp Melonklyftor. Jummi! Som vi hade Kesella vanilj till. Såå sjukt gott det är! Åt det jämt på förskolan.
Nyttigt och gött! bättre än godis.

Ska även försöka träna lite här på kvällen tänkte jag. Om det hinns vill säga, får se när trollungen somnar.. Ska försöka gå in med han i sovrummet, och se om han blir pömmsig..
Såå tjaaao

läkaren

Efter mycket om och men, orkade jag mig upp ur soffan, för att gå till läkaren.. Fick dock sitta och vänta i 3 timmar.. :( För att prata med doktorn i ca 2 min.. Gaah, alltid lika kul.. :(
Fick iaf 2 mediciner utskrivna. Den ena var för ryggen, och jag hoppas den kommer hjälpa. Tillsammans med sjukgymnastik. Ska även sätta mig imorgn och ringa en massa samtal.. Försöka boka in tider. Och jag hoppas,hoppas verkligen att detta elände snart är över. Hatar att komma in i dessa depp preioder. Dem kan hålla i sig så himmla länge. Och det känns verkligen som att ingenting kan hjälpa mig.. :/ Hatar när det är så här. Försöker helatiden ha min älskis tips i huvudet. "Lägg på ett feak smile, så ska du se att det blir lite bättre"  Fast det tycks inte hjälpa på mig. Jag får knappt upp kinderna till ett smile ens.. :(

Jag säger då det är så himmla glad att jag har min älskade son, och min goa karl! Ni är dem bästaste!

Så innan denna veckas slut, hoppas jag att jag fått tag på alla jag ska ringa till. Jag vill även hinna med att försöka dra igång min hjärna! Alla mina idéer som jag har. Kommer kanske längre fram. Känns som att jag vill få igång på mig själv först.

Later

.....Varför.....

Just nu känns allt så himmla skit alltså, varit så i flera dagar. Funderar på om jag ska avstå praktiken imorgon med. Jag vill hellst inte ens gå ut.. Ska försöka dra med mig älski, så han får följa med mig till en läkare. Nu är jag så trött på det här. På att det aldrig försvinner. Hade det även i högstadiet.. När ska det sluta?? När ska man få känna att nu är allt bra?
Blir bara så trött på allt. Är så less på livet just nu så uch.. Det som håller mig uppe är mina 2 älsklingar.! Gud vad ni betyder mycket för mig! Ni gör så att min vardag fungerar. Fast nu kom det här, så nu vet jag inte hur min vardag ska funka, vill ju inte ens gå ut... Och hur klara man en vardag av att bara sitta inne? Jag har ju en massa saker att göra. Och praktiken, den vill jag verkligen inte missa. Men när det är så här så vill jag inte gå dit. Jag mår ju bara dåligt, hur ska jag då kunna lära mig? Lyssna och ta in saker? Det går inte, jag tänker ju för mycket på hur jag själv mår just nu..
Faan..

Lilleman blev iaf glad att se mig idag, han sprang mot mig när han såg mig komma gåendes. :) så söt min plutt. Han dömmer inte mig iaf. För honom är jag hans mamma oavsett vad! Gud vad jag älskar dig lillplutt! Du är mammas solståle, som lyser upp mina gråa dagar. För när jag är med dig då mår jag verkligen bra. Och din pappa han får mig att må extra bra han med:) Älskar er verkligen! Pöss på er!

Nej uch nu blev det bara en massa persoligt, men jag känner att jag behöver skriva av mig, så done! Hej då

msn.. kul

Det hade jag igår, satt och tjötade med mamma på msn. Videosamtal, hon tyckte det var rätt cool att man kunde prata så. Så vi gjorde en hel massa roliga miner och grejja. :) Saknar verkligen dig mamma! Vill så gärna bo närmare dig, men frågan är hur jag skulle må om jag flyttade tillbaka till äckel dalarna! Inge vidare tror jag. Saknar dig väldigt mycket iaf.

Idag blev jag hemma från praktiken, hade både ont i huvudet och hela kroppen. Tror jag får göra en hel koll på mig. Min rygg har jag haft problem med i ca 5 år nu.. :(

Har iaf blivit en hel städning av lägenheten idag, Vi hjälpet åt jag och love:) Så nu är det tipp topp, tills lilleman kommer hem. HAHA. Då kommer alla hans leksajer ligga överallt:P mohaha.

Nej nu ska jag stax hämta hem lillkillen. så byye for now..

Tröttis

Kan man lungt säga att jag är.. Jag sover så dåligt nu. Satt nyss och kollade igenom en massa bilder på Micke! Faan vad det göra ont! Saknar dig så sjukt mycket. Kan inte fatta att du inte längre finns alltså! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, du finns i mina tankar! Allt roligt som vi haft! Jag längtar tills vi en dag får göra något kul ihop igen! Då jag och alla andra kommer till dig! Till nangiala! Eller ditt paradis! Dit vill vi alla komma!

Praktiken går bra, fast idag gick det la mindre bra för mig och Cristoffer. Vi skulle fixa till en lås kista, Och skruvade ner den. För att vi skulle se vad det var för nummer på celindern. Men sen skulle vi skruva ihop den. Och det gick ju mindre bra. För det gick inte. Eller vi fick ihop det, men då funkade inte låset.. Hmm. Får se om vi har bättre lycka imorgon. I hope so
Imorgon har jag lite sovmorgon faktiskt. Frågade om det gick bra idag. Och det gjorde det.! :) Great. så imorgon ska jag sova någon timme extra.

Lilleman blev sååå glad att se mig idag när jag kom och hämtade på dagis. Han verkligen lös upp! Och han har varit super snäll idag! Myst med mig i soffan, och lagat "låssas" mat till mig:) Så söt så. Mamma älskar dig plutt! =)

Nu ska jag tjöta med mor min! Så tjaaao, Later

Hur orkar man med allt?

Det kan man ju verkligen fråga sig själv 1000 ggr om varje dag.. Shit vad trött jag är, och min älski med, Hur länge ska vi orka med allt själva? Jag vet att vi är vuxna och vi valde själva att flytta och att skaffa barn. Men gud vad jobbigt detta är. När lilleman inte sover. Man blir helt knäckt..
Och snart skulle Mikael fyllt ur.. Allt är bara så sjukt jobbigt. Min älski mår så dåligt av detta, eller snarare ledsen. Och jag vet inte hur man ska handskas med allt? Hur lyckas man se ljuset i tunneln? Kan någon förklara det för mig?? För jag ser då det inte..
Å Micke, fasiken vad det gör ont. Vi saknar dig så himmla mycket älskade vän! Vi var på willys igår, och jag påminndes om den dagen vi var där och handlade, och vi hade inte mycket pengar, men vi handlade så bra vi kunde för att få ihop mat. Och stod och drog alla varor i "scannern" för att se hur mycket vi handlat för. Och det blev fel sisådär 3 ggr innan vi fick ihop hur mycket vi var uppe i.. Å Jag saknar dig! Jag kan inte fatta att du inte är här! Vart är du? Jag vill ha dig tillbaka! Det vill vi alla! Kom hem! Kom tillbaka!

Och allt detta med praktiken, man ska orka allt. Jobba, komma hem, vara mamma! vara flickvän. Alla dessa "krav" man har. Både av sig själv och andra.. Man borde inte ha krav. Man borde vilja göra saker. Jag vill ju det också, men nu känns allt så tungt. Alltid kommer allt på samma gång.

Idag har jag iaf bestämt att vi ska göra någonting kul ihop! och jag hoppas, hoppas verkligen att vi får det!
Kanske bio? eller biljard. Och min lilla prins, va snäll idag! :) Snälla. Håller tummarna för att denna lördag ska bli kanon!

Puss från mig.

Praktik

Är relativt kul på¨praktiken. Fast det är väldigt mycket kontorsjobb, men jag får gå med alla 3. Dem har uppdelade områden. så jag får vara med när dem ska ut iaf, det är ju goood det:)
Jag tror helt klart att detta kan bli något jag kommer gilla. Hoppas på det iaf. Annars blir det att vidare utbilda mig.

Och stackars min lilla kille, sjuklingen. Heelatiden är han ju sjuk. Hoppas,hoppas vi får nå rät sida på det, nu när vi äntligen fått en tid till specialist.. Jag hoppas han kommer få rör, och hoppas att han då kommer bli bättre. Jag lider verkligen med honom. Och det är så tungt att gå upp på nätterna. Att bli avbruten mitt i natt sömnen, den djupaste sömnen. :/ Inget vidare. När han var liten var det lugnt, för då hadde man den där instinkten. Men jag tror den har växt bort eller nått. För nu är jag allt annat än pigg när han vaknar.

Hm ja imorgon kommer älskis pappa hit. Då får eliaz hem sina julklappar:) Ska vi montera upp hans kök och han får sina dammsugare! Ååå vad han kommer tycka det är kul! :)
Seee ya

IGEN!!

Stackare min lilla kille är sjuk IGEN! Helt jäkla stört är det.. Att ingen läkare lyssnar. Jag har frågat om dessa rör ett antal gånger. Och dem säger bara att det ska själv läka, Hallå?? 8 öroninlamationer på ca 5 månader. Det kan ju inte vara bra att äta så mycket pencilin?? Blir man inte imun.. Gahh! + att vi sa åt läkarna på skarpen sist vi var in med honom. Och dem skulle skicka papper till öron spec.. Men idag då Älski var med han på sjukan så kunde hon inte se att dem skickat något? Vad är det med sjukhus egentligen? Ska dem inte vara till för att hjälpa? Verkar då inte så... Blir så arg. Det är ju därför lilleman är så gnällig helatiden, det är därför han inte sover på nätterna. Inte så konstigt. Måste ju göra JÄTTE ont i öronen. + att han nu har kraftig halsfluss! Sjukt ont han måste ha.
I sådana här situationer önskar jag att jag bodde nära min kära mamma! Gud vad jag saknar dig! Helt sjukt. Bara kunna sitta och dricka kaffe med dig. Och prata! Ibland undrar jag hur jag orkar med allt detta? Älski jobbar till sent på kvällen, Jag pluggar/praktiserat. Vi har knappt någon tid med varandra. + att lilleman är sjuk helatiden!
Jag har funderat så länge på hur allt skulle bli om vi flyttade tillbaka. Jag tycker om dem tankarna. Men sammtidigt finns det så mycket jag inte vill lämna här! Alla mina underbara nyafunna vänner!
Lena, Du är verkligen så himmla go! Alltid lika kul att träffa dig. Känns som att vi kännt varandra hur länge som hellst. Och jag trivs verkligen med att umgås med dig. Du är guld värld gumman!
Anna, Så himma go du är gumman. Och vi har så himmla kul i skolan tillsammans med
Izabelle som också är helt underbar! Så glad att jag fått lärt känna er två. Ni är verkligen sanna vänner!  Ni är guld världa!
Jennie, Du är också guld väld gumman! Fast vi inte ses så ofta så är jag så glad att jag vågade prata med dig, när vi båda var på arbetsintervju på PUNKT se. Har verkligen fått lära känna en helt underbar tjej!
Emma, du är la go gumman! Saknar dig, var länge sen vi sågs. Du är en hel grym tjej som jag också är så glad att fått lära känna! Guld värld!
Eva, du är en hel grym kvinna! Vi ses inte heller så ofta nu. Tycker jag är tråkigt, men fullt upp har man ganska ofta. :( Guld till dig med!
Marie,Rina,Annete och Marie, Er glömmer jag aldrig det kan jag lova! Så mycket som ni har ställt upp på mig! Det är sjukt mycket uppskattat! Ni är helt underbara människor! Tack för den tiden! Jag hällsar på så ofta jag kan! Guld till er!
Momo, shit mannen, så jäkla kul att fått lära känna dig. Du är bra kul, och en helt fantasktisk ensamstående pappa! Guld

Och jag saknar er så mycket:
Mamma
, Du är den allra bästa mamman! Du har alltid ställt upp för mig! Alltid funnits vid min sida! Jag saknar dig som fasiken! Och jag ser alltid fram emot när du ska komma! Jag blir alldeles stissig! Blir som på barn på nytt! Nu känns det som en hel evighet tills du kommer, men jag hoppas tiden springer iväg! Älskar dig!
Moster Anneli, Dig träffar jag alldeles för sällan. Men kanske inte så konstigt när vi bor ca 120 mil ifrån varandra. Men jag hoppas att vi kommer ses nu i sommar!
Pappa, Jag är så glad att vi fått upp kontakten, och jag saknar er allihopa.
Älskis mamma, Du är en fenomenal kvinna! Som är så sjukt stark som klarar av att hålla alla bollar i luften samtidigt! Är så glad att jag har din son! Och att jag fick en sån fin svärmor!
Angelica, Saknar dig gumman! Sitter ofta och tänker tillbaka på alla sjukt roliga minnen med dig! Guld värld!
Linda, saknar dig med. Och alla roliga minnen vi haft! Guld!
Vicky, Min älskade kusin! Saknar dig med, så tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. Tänker så ofta på dig med, och alla våra minnen! Guld till dig!
Storebror, Okej, dig hade jag inte träffat mera, om jag flyttade. För du är mer borta än hemma. Men jag saknar dig så sjukt mycket! Just bara den här familje biten är så svårt! Det gör så ont att inte få träffa er!  Älskar dig!
Lillebror, Du är verkligen en liten bus unge. Och jag saknar faktiskt det! När du är så där stört och bara drygar, tänk, att jag saknar det! Och dig! Älskar dig!

Nu känner jag såå jäkla mycket för att flytta, men samtidigt.. Jag trivs ju hur bra som hellst här! Om man ändå bara kunde dra dalarna närmare hit! Det skulle vara GULD! Jag blir så ledsen när jag börjar tänka på detta. Det gör nästan ont! För innerst inne, vet jag nog inte riktigt vad det är jag vill! Jo, Jag vill äta den förbannade kakan men sammtidigt vill jag ha den kvar! Så är det! Ont gör det!


Oj vad det blev långt idag.. haha, men det är väl bara jag själv som läser min blogg ändå så det gör la inget.. haha!!!
By to my self!


Skratt!

Ååå såg på världens roligaste film igår! Goood, skrattade typ hela filmen hon är så rolig! Amanda Bynes. Filmen heter She´s the Man.. Såå rolig! Tycker jag!  Lätt värd att se!

Idag började min praktik! Nervös i morse va jag, och har varit lite sådär små nervös/blyg hela dagen. Har börjat släppa nu. Hoppas på att det kommer bli bättre! :) Har bytt glödlampor och låscelindrar idag. Och varit med och fixat ett kylskåp, Får se vad som händer imorgon. Byte av massa saker hoppas jag! Kul ju!

Lilleman va gnällig och trött när jag hämtade han på dagis. Och han somnade snabbt på mig när vi satte oss i soffan. Helt slut såg han ut att vara. Åå lider, vill inte lämna honom på dagis. Skulle hellst villja vara hemma med honom tills han blev 4. Hehe. Men man måste ju arbeta/plugga.. Vad blir det annars av en? Känns iaf som attt detta kan bli något kul. Bara jag lär mig lite mer om allt. Och jag hoppas att jag kommer lära mig en hel del nu när jag är ute på praktik! Och jag hoppas jag får bra omdömmen då jag slutar så jag kan söka jobb! =)

Ne nu ska jag nog försöka sova, är helt slut. Och sååå sugen på något gott! Vi har ingenting hemma, och kan inte handla för lillgrisen sover jö. Hmm får kika i skafferiet om det finns någonting gött.
Tjaaao

lördag..

Ja det är det ju idag.. Haha och min älski kom hem 6 imorse, jag var måttligt glad då.. Eller inte! haha, har iaf gått över nu, Idag har vi vandrat runt nere i stan.. Och sedan varit på lek och bus landet i 2 tim. Ååå vad kul vi hade. Och nu ska vi slå på en film snart.

Mohaha har setat och kikat runt på massa bloggar. Bla på blondinbella. Shit att dem orkar.. Och expressen skriver om bråken mellan henne och gynning och katrin.. Om dem nu vill skriva sådant i sina bloggar låt dem göra det då!
Och så står hon själv och säger blondinbella, "å jag blir så trött på att dem skriver sådant så jag vill inte ens läsa" men ge fan i å läs deras blogg då om du blir så irreterad. Hur svårt kan det vara..

nog om det nu.. Imorgon ska jag kila iväg till Ö&B och köpa schampoo,balsam och sådant nödvändigt. Helt sjukt att det är lika märken på dem och typ en 10 billigare på Ö&B. handlar alltid mina schampoo och sådant gojjs där. Och så har dem fina prydnadsgrejjer också..

Nu blir det film.
Jag kikade förresten på Cleriks2 igår och Employee of the month. Haha skit roliga filmer. :) Och idag blir det Beauty Shop. Får se hur den är då.. Hyrde även 3 till filmer idag. Kanske blir en filmkväll idag? om jag inte somnar efter första..

Ojj mycket idag igen.. Tjaaaao

fredag...

Och vi vaknade alldeles för sent idag. Eller jag vaknade halv 7, av att lilleman stod och hoppade i sängen. Så bara att gå upp och ge honom hans morgon välling. Och jag somnade sen lika snabbt i soffan. Vana? japps. Men sen tröttnade nog han på att leka själv så han kröp upp och hoppade på mig. Min telefon ringer, och det är plutt som ringer, han vill ha morgonmys inne i sovrummet. Så går in och kramas med honom en stund. Och kollar då på klockan. Hmm halv 11. Jag som skulle gå upp 9 för att vi skulle iväg. Men men så blev det ju inte.
Så vi två fick gå själva till förskloan, dem blev glada att se oss. Och jag fick komplimanger att jag gått och blivit smal, rättare sagt sa Marie att jag blivit en pinne. :P hehe- Inte för att jag tycker att det stämmer, men blev glad iaf att dem tyckte det. :)
Sedan har jag spenderat dagen med Lena=) Trevligt. Sprang iväg och hämtade lilleman på dagis tidigare, så han fick leka lite med Fraya;) Åå vad han kramade och pussade henne:) sötnöt;)
Nu sitter jag här idag igen, i vanlig ordning och väntar på min älski. Han ska dock på afterwork idag. Så blir väll att lägga sig själv idag, om jag inte somnar på soffan som vanligt vill säga. Har ju hyrt film, så ska väl slänga på en till:) Har redan hunnit se en innan lets dance. å shit vad jjag blev impad av Lailas dans! Duktig som fasiken! Så fint va det.
Fattar inte hur vissa kan få vara med dock? hmm inget mer om det. Bara så jag tycker..

Ne nu blir det film.. Tjaaao

gött

Sista dagen i skolan nu innan praktiken var idag.. Soft, haha vi rättade proven idag ^^yee, fick 4 rätt av 20.. Mohahaha! ja tur att man inte blir bedömd endast pågrund av provet.. Jag kan ju mer än så egentligen.. Som han sa också, provet var över vår kompetens. Så om han skulle bedömma alla efter provet skulle alla bli icke godkända..

Hm ja annars vad har hänt en dag som denna. Jag och Isabelle har strosat på backa plan, och sen inne i stan. Jag bjöd henne på Jensen.. Första gången för henne. SÅ nu har jag gjort henne stammis där.. ;) hehe. Och så till slut hittade hon en skinjacka.. :) Jag köpte ett par jeans och en skinjacka igår. Så nöjd.. Imorgon blir det nog att hälsa på förskolan, saknar er! Sen ska jag träffa Lena och lilla Fraya.. :) Kul! Va så länge sen.

Nu väntar jag på att min gull ska komma hem från jobbet. Såå tråkigt att han har såna arbetstider! Men man måste ju få in dolars. så.. då är det som det är. har iaf helgerna tillsammans, ÄN så länge!

Nej nu skriker soffan efter mig... hehe! :P

Blä!

Idag har vi städat bort allt inne vid bygget. Soppat golvet, och tagit bort brädor. Och gjort prov. Haha, shit säger jag. När provet kom, jag bara stirrade på det... Kunde absolut ingenting! Fan, hoppas jag får göra om det. Ska satsa på att läsa som fasiken då.. Men jag fattar inte, hur mycket jag än läser så verkar det inte gå in? Varför? gahh..

Hm ska åka in till stan nu en sväng och köpa lite inredningsgrejjer tror jag, får se vad det finns för utbud.. sugen på nya kläder också. Men skulle behöva spara lite pengar.. hmm.. får se vad som finns..

Ska hämta trollungen halv 5 idag.. Och på måndag drar praktiken igång, hoppas det blir kul! Och att man lär sig en massa nya saker! :) Garanterat att jag lär mig mer än vad vi har lärt oss i skolan.. för där lär vi oss NADA!!!

Nej nu ska jag kila ner te stan.. byyy

Prov, imorgon

Och jag har försökt läsa på, men det är inte riktigt min grejj. Ingenting går ju in i mitt lilla hjärnkontor.. :( buhu. Får hoppas på att sakerna är logiska. Annars kommer det inte gå nå bra.
Jippi, föresten. Har fått praktikplats nu, och fick börja på måndag trots att jag var ute så sent. =) Slipper jag oroa mig för det iaf. Lillplutt får vara längre på dagis nu då. Men han älskar dagis så det ska nog inte bli nå problem.
Och älski lyckas bra på jobbet! :) gött. Han ska på afterwork på fredag så jag får la hyra en film eller 3? hehe. Tur lilleman har börjat somna relativt tidigt nu iaf. Dock så vaknar han minst en gång per natt fortfarande. Men skönt att han somnar tidigt så får man lite egen cwaleti time;)

Skolan? ja kan man bli mer irreterad på något? Att en sak kan få en att må så dåligt. Jag fattar inte? Jag trodde att det skulle bli annat nu, för gymnasiet var inte min starka sida direkt. Eller skolan över lag alla år har inte gått så bra. Och nu när man äntligen var peppad? Så blir det så här-- Bläää!

Äntligen har vi köpt en garderob.. På tiden! Lillemans kläder har fått legat i ett hörn på golvet.. Och idag blev jag så trött på det så sa till karl min, att nu är det vi som går och köper en.. HAHA och det gjorde vi. Den vägde 60kg uppdelat i 2 kartonger. Gissa om det var tungt att bära? och OTYMPLIGT!! Så jag fick en snille idé, sa åt karl å gå att hämta en kundvagn på coop. Och då blev det myckket bättre. Drog hem paketen istället:) hihi. Och så monterade vi upp den. Jag fick dock sätta dig dörrar och hyllor själv, för älsk va tvungen att springa till jobbet. Jag klarade det galant själv:)

nej nu blir det soffan.. och vänta på Snuff..

huuuja

Kom hem för en vecka sen. Och har legat sjuk sen i söndagskväll.. Influensa.. :( Uch inge kul alls, haft hög feber,frossa, ont i halsen och en jäkla hosta.. Fy då, nu mår jag illa och hostar. Hoppas jag blir frisk tills på måndag då skolan börjar.
Hatar verkligen att vara sjuk. Och jag orkar knappt göra någonting alls. Har varit själv med lilleman, han har fått lekt själv, för jag har inte orkat. Men idag har jag haft lite mer ork iaf. och lekt lite med honom. Nu är det helg och det ska bli så skönt! Bara få umgås med familjen! myyys. Och så ska vi rensa och städa och grejja..
Nej nu ska jag busa med busungen!


Äntligen, eller inte?

Imorgon åker vi hem! Ååå saknar gbg. Och mitt vardagliga liv! =)  Hoppas vi kan träffa Lena och Freya något nu i veckan! Saknar er jö.
Iaf, vi har haft det hur skönt som hellst här uppe nu. Semester och allt hann vi med, och det var så underbart. Nu vet jag inte om jag längtar hem, eller om jag vill stanna. Men det lutar mest åt att jag längtar hem! SKa bli väldigt skönt att komma hem till lugnet. SLippa stressa överallt. Bara sitta hemma och mysa. Men visst kommer man sakna sina nära och kära här, men jag har nära och kära hemma i gbg också. =)

Nyår igår, vart väl inte riktigt som vi tänkt oss. Men gud så skönt det var att vara nykter då! Både jag och älski. Åkte hem från falun vid halv 11. Lilleman blev så hostig, känndes taskigt att stanna längre då. Men vi åt gott och drack gott (Coca-Cola) för mig och babe. Men dem andra klunkade både öl,cider, campange och grejjer. =)

Och inatt får vi sova ut, inför morgon dagen, tåg med lilleman i 5 timmar.. Hoo, det blir en match det.. :( Hoppas han håller sig snäll:) Och inte får spasmer på att sitta stilla.. *hoppashoppashoppas*

Imorgon kommer vi hem!
Talk to ya later

RSS 2.0