Frisör.. ALDRIG IGEN! Jag lovar! faan

Jag blir galen!!! Varför?? Jo idag gick jag till frisören, fast jag verkligen ogillar att gå dit. Men jag hade klippt mig själv, och det var lite ojämt och så. så jag tänkte, men jag chansar på att gå till frisören. Hade med en bild på Rihannas frilla. Tycker den är så fin, och frågade om den gick att göra. Ja sa hon någorlunda iaf. Men att jag skulle se ut så här i frillan! FYFAAAN! Där av varför jag HATAR frisörer! Dem lyssnar inte ett skit på vad man själv känner. "Men jag tyckte det vart fint när jag gjorde så här" Va faaan! Det är väl JAG som ska tycka det är fint? Asså, jag kan lika gärna raka av mig hela frippan! Jag ser ut som faan i håret nu!
Okej, alla frisörer är väl inte så kanske, men ALLA jag GÅTT till iaf! Faaaan säger jag!
Och jag som ska ut idag, därav jag tänkte men det kan ju vara schysst att vara nyfriserad i håret då. Ha! Det fick jag ju käka upp! Nu får jag gå ut och se ut som faan i håret-. Men jag får la försöka fixa till sminket och kläderna extra mycket då.. ÅÅ är så arg! Och jag sa rakt ut till frisören, att det är ser ju inte bra ut. Det blev ju alldeles för kort. Och så stod dem båda frisörerna och pratade på sitt språk.. Undra vad fan dem sa?? Blir så arg! Gaaah ! Nej nu ska jag ta en till cider och försöka göra mig i ordning! OORDNING!! HAHA! FAAAN!

så bye..

?.?

Å jag är fortfarande glad över att jag klarade provet! Så skönt. Att detta moment är "över" nu iaf. Nu är det El nästa vecka, kan bli spännande.. hihi. Och sen fortsätter vi med v v s:n.

Imorgon blir det psykopraten och sen ska jag hem till Emma och fika. Va ett bra tag sen vi sågs, så ska bli kul.
Och sen händer de inte mycket tror jag. Nu ska vi kika på någon film. Jag hade tänkt prova min nya boll idag. Men är föööör mätt för det, så får bli imorgon ist! :P

natti

Balansboll

Yees, jag klarade provet! Fick 43 av 50:) Rätt bra tycker jag!
Och så har jag köpt mig en balansboll idag, så nu ska jag börja träna på den tänkte jag. Får se hur det går med min balans, haha. Men förhoppningsvis ska den bli bättre! =)
Idag ska vi till ikea och kika lite. Kolla på sådana glid skydd man har i duschen..  Så att lilleman kan börja duscha:) Får se hur han kommer reagera på det.
Så nu ska jag göra mig iorning=)

Pöss

Klippning och things

Just ja, klippte av mig håret i helgen. har inte riktigt vant mig med det, men funderar nästan på att göra det lite kortare. Och möjligen färga det :) Får se hur jag gör. Ska lägga upp en bild på det senare idag kanske, eller imorgon. :)
Idag blev jag hemma från skolan iaf, var så sjukt trött. Och hade ont i hela kroppen. Idag blir det iaf långpromenix, då vi hämtat lilleman på dagis. Och sedan ska jag sätta igång med att måla lite. Ska göra en tavla åt trollungen! Som han ska få ha i sitt rum sen! :)
Ska även hinna med och träna lite. Så dax att sätta igång kankse.

tjaao

.....----.....

Å min kära mormor rinde i helgen, å jag blev så sugen på att bara ta tåget till henne! :) Så funderar på att göra det över någon helg. Kankse bara över dagen, men blir en dyr dagstripp dock. Iom att hon bor i Södertälje. Men jag funderar på det.
Får se vad ekonomin säger när pengarna kommer. Allt annat ska betalas innan iaf..!

Åå vad jag är trött. Lilleman somnade nyss iaf.. Han har varit så söt idag! Legat och kollat på sin Musses Jullov:) Hans älsklingsfilm! :) Gick in och la sig i sängen och kikade! :) Och kommit ut till oss och kollat så vi var kvar.! :)

Nej nu ska jag ringa mor min! :)

Oo my god!

Halleluja säger jag bara.. Shit vilken seeeeg dag! Så himmla tråkig lärare, korta ord, lååånga mellanrum precis en sådan lärare man verkligen inte vill ha! Höll på att somna mins 4 ggr. Var inte som en lektion, han stod mest och pratade om gammla minnen han varit med om. Öö? Vad lär vi oss av det lixom?  Daah?

Fullspeckad vecka iaf. På torsdag ska jag träffa Lena och gå på promenix:) Mysigt.
Fredag ska jag på möte, sen träffa Emma.
Lördag eventuellt träffa Anna och Isabelle, och ha tjejmiddag:)
Så imorgon och Onsdag blir det mys med familjen! :) Och söndagen med! ;)

Nej nu ska jag sätta igång och slipa lite bord! =)

Pöss hej

Design tävling:)



Är med och tävlar om denna design! :) Hoppas jag vinner.
http://ohstlin.blogg.se/  va med och tävla ni med ! :)

Skola nu. byee

lyckad middag;)

Gud så mysigt vi haft det idag, god mat. Kyckling, potatis.morötter.lök blandning, och super goda jensen såsen:)  jag var kock:) Och så blev det frukt i massor som vi doppade i chokladfondý och kesella vanilj:) smaskens, blev en hitt även för barnen=) Dem fick dock makaroner och korv till middag:)
Freya tyckte nog om sig present:) En rosa nappflaska. Ganska passande då hon inte hade någon med sig, och dem ville ha en sådan. :)
Blir att åka hem till dem imorgon, och gå på lekstan med barnen, Sedan kanske det blir en till sak. Men den är hemlig tills det händer.. haha! ;) Bara ni som vet, vet. =) haha.
nej nu blir det sängen om vi ska upp tidigt imorgon! ;P

Tack för en super kväll Lena och Patrik! Ses imorgon!

Puss och godnatt!

Matat ÄNDUR ;) hihi

Nu har vi varit ute på långpromenad, och matat änder:) Eliaz tyckte det var kul, men han kastade inte brödet till pippina, han åt det själv ;) hihi söt nöt. Sen kom så klart FISKMÅSARNA, och skulle ta ALLT bröd. Då blev jag rädd. Så då gick vi vidare. Nu har vi inhandlat det sista som behövdes för maten också.
Så ska väl sätta igång med lite små förberedelser snart. :)

Å vill slipa vårat köksbord och bets måla det! Får bli sen när vi flyttar kanske. :) Vi behöver definitivt köpa nya stolar. Dem är så skeva så man nästan ramlar av dem jö.. haha. Får se om vi hittar några fina:) Kan vara snyggt att ha några helt annorlunda stolar till ett helt vanligt bord. :)

Nej nu ska jag lägga fram det som ska tinas;) Och lägga in vinet i kylen. Tjoo hej!

tankebubbla

Hur kan allt kännas weard? Bara så där.. hm jaja, tåls att tänka på...

Imorgon kommer iaf, min bästaste Lena hit! Ska bli så mysigt, och trevligt. Vi måste ju ta en dag för oss själva snart framöver! Utan barn och karlar! Bara slippa byta blöjja, tänka på att dem ska ha mat. Bara sitta och strö massa skit! :)
Det får vi ordna gumman! Kanske att vi tar och går ut en lite sväng imorgon? :P det skulle vara något dä! ;)

ne nu väntar sängen! ;P

Viktnedgång?

Idag var det tvättdag! Så nu finns det rena kläder igen, dock så märkte jag igår då jag skulle klä på mig att många av mina kläder blivit för stora? hur nu det kan ha gått till vet jag inte. Dem har väl växt.. haha, nej, jag har nog tappat nått kilo, men jag kan inte komma på hur? jag som bara käkar mest helatiden tycker jag. Kanske lönar sig att äta? haha.
Gött iaf, nu har jag en anledning till att köpa nya byssor iaf! ;)

Å vad jag skulle vilja att någon fixade min design, ser så många fina, och min känns så himla ful och tråkig. Vill lära mig hur man gör, har varit in i den där man kan ända på massa htl, bla tjosan. Men jag fattar nada! Någon som känner för att fixa min design? :D 

nej nu skriker magen efter mat;)

Lite eget.

Var hem till Lena idag, för att få lite egen tid. Det va så skönt. Bara sita tjöta massa.. :) Och så kommer ju dem på lördag också, på middag! =) Ska bli så kul. Imorgon måste det handlas mat, och grejjer!
Och tvättas ska det göras också. Städa lite och dona. :)
Nästa vecka ska jag träffa Emma, var på tok länge sen! Ska bli kul!

Nu ska vi äta lite gröt, och spela ett parti kort kanske? ;)

Magsjuka ?

Jag har mått illa i 2 dagar nu. Men inte tänkt så mycket på det. Men igår spydde lilleman floder! Aldrig sett han spy så mycket, fick nästan ingen luft imellan kräkningarna. :( stackare. Och jag mår fortfarande illa, så jag stannar hemma från skolan idag, dumt att smitta dem andra i klassen. Hoppas vi ska friska till tills på lördag. Dem säger att det inte smittar efter 2 dygn. Efter sista kräkningen. Men vet inte riktigt om det är magsjuka heller. Han har ju bara spytt en gång. Börjar fundera om han spydde för att han hade så mycket slem i luftrören. Iom astman. Men vet inte, dem sa på dagis att det går magsjuka nu. Hoppas han inte ska spy igen.

Nu är vi vakna iaf. Och jag känner mig relativt pigg för en gång skull. Har fått sova ut lite. Tack älski, nu är det din tur:)
Har nog fått en inflamation i ena sidan av ryggen tror jag. Har så sjukt ont! ända från nacken och ner i ena sidan. :( Kanske får gå och kolla upp det.. Innan det blir värre. :/
Saknar dig mamma, och hela familjen. Saknar Älskis familj också. Snart kommer ju Älskis mamma! :)

bye

???

Skaffade facebook igår. För att jag har släkt som har det och vänner. Men ångrar redan att jag skaffade den. Uch tycker inte om den sidan. Fattar ingenting. Och allt man skriver kan andra se? Allting granskas och spars. Jaja, lägger jag inte ut nå bilder och så kanske man kan ha en. Men ångrar det redan. Hade kunnat prata med folk på annat vis..
Jaja gjort är väl gjort. Går iof att ta bort, men allt finns fortfarande kvar även om jag tar bort den. Nej uch. Den får ingen 5 av mig iaf.. snarare, 0.1.. haha.. 

Skolan idag var super. Lärt mig mycket, ringde även tillbaka till praktiken, och frågade om jag kunde få praktisera på fredagar iom att vi har hemstudier då. Han skulle höra av sig då han pratat med dem andra grabbsen:P hehe.

Känns jättebra med skolan nu iaf, och jag hoppas det håller i sig. Ska även börja träna idag! :) Hoppas man kan få nå struktur på allt. :) Kan ju gå, med lite vilja. :P

Bus med lilleman väntar innan han ska sova.
tjaaao

Skolstart

Idag, gick upp förvånansvärt tidigt. Halv 7, tog inte lång stund å bli färdig jö. Ska gå om ca 20 min. Börjar ju inte förens om en timme. Men ska börja gå till skolan. Morgon motion:) Och så blir det frukost vid 9. Jaaao.
Gött å träffa Anna och Isabelle idag! :) Och alla andra i klassen också för den delen.
Lilleman fick kika på tv i morse:) Härligt ändå att ha tv:n inne i sovrummet, så kan han kika på barnpogram på morgonen, JAG med! Jag tycker om barnpogram, är så mysigt att ligga på morgonen och mysa med trollen (mina goa pojkar) framför barnpogram;) hihi.

Nej nu ska jag busa med mina pluttar innan jag ska gå...
Tjaaao

ommublering, IGEN;)

Hihi, jag kan inte få nog av att mublera. Men nu blev det riktigt bra. Jag har ju gått och blivit en sådan go soffpotatis, och tänkte ändra på det. Så tv:n åkte in i sovrummet. Kan ju inte kika på tv då. Iom att lilleman sover där. Och så har vi tagit ner det stora köksbordet och gjort matsalsgrupp inne i tv rummet. Blev mycket fint=)

Idag blev det en kort promenix. Slängde en massa skit på återvinning centralen. Och sen hem och käka. Kött och potatis, med massa sallad och beasås. :) mumms så gött det va!
Imorgon börjar skolan igen, ska bli kul att återse mina kära klasskamrater.

Nästa helg kommer my bestfriend Lena och hennes familj hit och äter middag! :) Kul! Vin och mat, mumms!

Nej nu väntar sängen ! Upp tidigt imorgon jö!
Pöss

3 ggr på samma dag..

Första gången.. haha. bloggtant.. som älski säger. Som sagt blev promenad. I allra högsta grad, vi var ute i 3 timmar. Gick längs älvstranden, så mysigt. Och man blev såå sugen på sommar, då solen strålade. Vi stannade på vägen och köpte mummslor också! Såå gott!
Lilleman har fått leka av sig, han gick väldigt länge. Han skrattade och kramade träd och stålpar. hihi, took boll. :) Så söt.
Innan vi skulle gå ut så somnade han mitt uppe i all påklädning. Och somnade lika snabbt när vi kom hem. På GOLVET :) haha. Och han sover fortfarande, men vi har lagt över han i sängen! =) Våran söt boll.
Nej nu ska jag och love duscha!
Later

Up date..

Okej, jag har haft på tal om hur vida jag vill flyatta eller ej.. Nu har jag en uppenbarelse, ALDRIG att jag flyttar!
Jag älskar mina vänner och allt med denna stad för mycket för att flytta. + vad skulle man ha om man flyttade? Inget. Och allt är precis lika dant där. Skit snack, och en massa massa skit! Hatar verkligen denna stad!
Har nog aldrig ens haft riktiga vänner som jag har fått här! Folk som verkligen bryr sig om MIG, för den jag är.
Lena, jag är så himmla glad att vi lärt känna varandra. Du är verkligen en sådan vän som ställer upp, och som bryr sig. Tycker så mycket om dig, och din personlighet ! Du visar verkligen att du bryr dig! Jag kan nog kalla dig min bästa vän! :)
Och alla andra vänner ni är lika goa ni! Så glad att jag träffat er. Och det hade aldrig hänt om jag bott kvar i dalarna.
Det ända possetiva med dalarna , är våra familjer! Jag älskar er!

Det är sjukt hur man kan se en sådan skarp olikhet av männsikor i 2 olika städer. Människorna är helt annorlunda här. Så omtänksama och rara på något sett. Och jag känner att jag passar in här. För första gången i mitt liv, så passar jag in. Och för första gången i mitt liva jag kan säga att jag gör det! Det känns så skönt! Tack alla mina älskade vänner! Puss på er!

Frukost på sängen.

Okej jag gillar inte alla hjärtansdag. Men jag gick upp tidigt med lilleman idag. Han har ätit gröt, och pannkakor som jag stekt ordning. Och sedan gick vi in och väckte baby, med frukost på sängen. Bröd, och pannkakor:) Jag gjorde pannkakorna i hjärtform. Och han blev super glad:) hihi. Men nu har han fått somna om, hade skallebank.
Så får se vad som händer idag. Jag vill gå på promenad sen då han vaknar. Så, så får det bli.

Sen leka lite med lillgrisen. Kanske en film ikväll?

Nu ska jag busa med trollet=)

Last day.. :(

Å sikket fint väder vi haft idag! Verkligen, strålande sol! :) Och idag har jag provat häcksax, och fick så mykke beröm. Jag har aldrig hållit i en häcksax förut. Men jag fixade till busken jätte bra.! Hon tyckte jag var super duktig. Kul att höra. Och mina bakverk var också uppskattade! :) Så trevlig personal där jag varit! Söka sommarjobb där, och hoppas på att jag får det!
Sista dagen var det idag också. Lite tråkigt faktiskt. Trivdes så sjukt bra där!

Hm alla hjärtans dag imorgon. Jag är nog ingen sådan människa. Känns så överskattat, varför ska man endast visa sin kärlek på just denna dag? Ge bort presenter för flera hundra? nee, då visar jag min kärlek varje dag! Det här är ingen dag som är nå speciell för mig. Vet inte varför, men den känns bara så hmm "fjantig" på nå vis.


Tänkte iaf öppna min vinflaska idag, som har stått och väntat på att bli uppdrucken i ca 1 månad! Mumms!
Blir en lugn hekg även denna. Sova,sova, sova!! Behövs i allra högsta grad känner jag!

Nu ska jag slänga mig på soffan och vila tills grabbarna kommer hem!

RUBRIK

Idag har det inte hänt mycket. gick hem tidigare från praktiken. För jag hade en massa ärenden att göra. Och nu är det gjort. Blir att ringa en del samtal imogon. Och så ska jag stra sätta mig och öva lite med teri09. Sedan ska jag sätta mig och läsa lite. Och skriva. Ojj det är så mykke saker man ska göra så man blir snurrig i huvudet. Borde skriva upp allt och bocka av! Lättare så. Jag glömmer så fort vad jag ska göra.

Hm ja.. hemskt om det skulle vara så som vi tror att det är. Hoppas vi får svar nästa vecka. :/

Å min älskade familj, jag SAKNAR er så mycket. Jag önskar så ibland att jag bodde nära er. Bara kunna ta en fika. Att min lillebror skulle kunna vara hemma hos oss ibland. Och äta mat eller bara vara. Att mamma skulle kunna komma förbi när som hellst. Å en härlig tanke men samtidigt så trivs jag ju är. Kämpar med dessa tankar dagligen. Får se hur det blir.
Aaaa ne blir galen av att ens skriva om det.

så nu väntar allt som ska göras...
pöss hej

Praktiken

Idag var jag med miljövärden, och baskärde buskar. Men imorgon blir jag med bovärdarna igen, men ska försöka vara med någon mer dag med miljövärden. För nu i veckan ska dem beskära träden också. Klättra lite:) Kan bli kul.
Kan då säga att jag blev väldigt slut idag, man är inte van att krypa i buskar direkt. hehe..
Och nu har vi fått en katt å:) hehe, eller fått och fått, vi ska vara kattvakt i en månad. Och gissa om lilleman är glad?? JA! :)
Han kramar och gosar med den heeeela tiden. :)
Myys, den är så himla cool. Helt vit, med svart svans! :) Och så go, kommer och lägger sig på en och myser.

Och så till min bror. Om du läser. Snälla du, lillebror. Kan du inte inse att ingenting blir bättre av att man bara skiter i allt! Du måste lära dig att ta ansvar. Om du vill vara vuxen, så får du också visa mamma att du KAN vara vuxen. Det inebär att ta ansvar, inte att bara trotsa henne! Det gör inte saken bättre, jag lovar dig! Om du visar att du kan vara snäll, sköta skolan och allt sådant, så får du så mycket mera tillbaka! Jag lovar dig! DU har bara en mamma, och hon ÄLSKAR DIG! Det vet jag. Hon är helt underbar våran mamma, som står ut med oss. haha. Glöm aldrig bort att det ända hon vill är vårat bästa!
Sköter du skolan, så får du bättre möjligheter till jobb. Skiter du i skolan, ja då hamnar du där jag är idag. Jag har gjort så många fel, och det får jag stå för nu. Jag vill inte att du göra samma misstag och inser om 4 år att du borde skött skolan. Gör det nu istället. Om inte för våran skull, gör det för din egen!
Jag vet att du har lika svårt som mig och mamma att visa kännslor. Men försök! Jag vet att det alltid är lättare att skylla på andra, och att skälla. Men livet blir så mycket bättre om man är lite snäll ibland! Jag lovar dig.
Jag älskar dig bror, och jag vill ditt bästa!
Älskar min familj! Puss på er!

Snart ska jag natta lilleman, och tror att jag ska nog gå och lägga mig då också. Igår somnade jag med honom, men vaknade efter 1 timme, och blev pigg. inte bra. Men ska ge det ett nytt försök idag tänkte jag och om jag vaknar ska jag försöka somna om.
Så puss och gonatt!

Stor röjj!

Vaknade i morse, och vi hade planerat lite vad vi skulle göra- Damsuga och så innan vi skulle gå ut.
Men det blev ändrade planer. Jag blev på städ humör. Så nu är hela lägenheten tipp topp. +  att jag blev sugen att mublera, och så blev det. Sa till älsk att jag bara ville byta plats på soffan och tv:n. Men det blev lite mer än så. Ändrade även om inne i köket. Och så har vi tagit bort ena sidan på lillemans säng, så nu kan han kliva ur den själv. Å han var så glad när han fick vara med och skruva. :) hihi. Sötis! Mamma älskar dig! 

 Älski skulle natta lilleman, men tror nästan han somnat å. :P hihi. Jag ska dock inte väcka honom, han behöver verkligen sova! Jag med iof, men jag känner mig inge trött. Ska väll kika vad det är för skit på tv:n. Har just nu Melodifestivalen på bakom mig. Låter dock inte som det är något att kolla på. haha! Som vanligt då..  Shlager? hhmm varför det heter så det vet jag inte, för det är då inte det längre, möjligen för ca 10 år sen

Tv:n nästa..
Tjaaao

Solen strålade idag!

Och vi har varit ute och lekt med busungen hela lååånga dagen! :) Underbart med sol! Vi gickt till 2 olika lekplatser + att vi hade med lillemans "brumbrum". Så han fick åka på den, innan han slocknade totalt i vagnen. Och då gick vi på en promenad. Och jag och Älski passade på att köpa lite pipä (godis).. :)
 
Och sedan var vi även in på wedins, och såg dessa uderliga skor...
                            Fanns även som sandaler.
Fula skor, men dem ska tydligen vara bra om man är ute och går mycket, man får tydligen mer maximal träning.
Hehe..

Pluttis somnade vid 6 idag, så får se när han vaknar igen då..
Imorgon blir det åter till praktiken! Och nu ska jag verkligen ge gärnet. Försöka att inte tänka så mycket. Kan ju bli svårt men jag ska försöka låte bli!

Thats all for me tonight.. mohaha, jag vet jag fick ikke mvg i engelska!!

RSS 2.0