jobbat..

Gick upp fem, som i vanlig ordning på fredagar.. Kom nyss hem, och nu blir det inge mer jobb på fredagar. Har inventerat, och det var färdigt nu. Men dem ska ringa då det finns jobb.. :) gött.
Ja iaf, hittade ju en relativt billig frisör igår, så jag ska dit idag igen och boka tid.. :) Mammsen hjälper till att betala;) gott, slipper man bli ruinerad.. hehe-.

Är barnfri fram till halv 3, så jag ska in te stan och kika idag igen, julklappar och skit som ska köpas..
så nu ska jag göra mej ordning, och sedan kila ner.. =)

puss hej

-----

Skööönt, har fått sova ut idag! så värt. Ska åka in till stan snart, kika och kanske boka till hos en frisör. Köpa julklapp till min babe. Om jag hittar något. Hämta lilleman på dagis också. Men undre om jag ska hämta honom först, får se. Ska hinna träna också. Ska köpa löshår också, men det får jag göra, när jag fixat frippan, måste ju få rätt färg på det till att börja med.





Varit in te stan idag, och hittat frisören jag vill fixa håret hos.. KC Klippcenter. Verkar jätte trevliga. Va en praktikant som skulle klippa, och då blir det billigare:) inte mig emot;) Så får se om dem har den tiden jag vill ha det gjort. Ska gå dit igen imorgon och boka. Kikat lite på julklappar, hittade en till mammsen:)
Och lill killen fick ett "utbrott" skrikutbrott idag igen.. Vad kan det vara egentligen?
Uch jag fick sådan panik, stod mitt inne i nordstan, alla bara stod och kollade.. Försökte sätta honom i vagnen, (för jag skulle göra välling, men han stod som en ostbåge, och bara skrek. Tillstut fick jag ner honom någorlunda, och började leta fram vällingen+flaskan och vattnet, med EN hand. Och så fick jag inte upp locket på vällingen, så fick lov att använda den andra handen ocskå, och då kastar han sig åt sidan! Gahh värsta paniken, slänger ner vällingen på golvet, och tar tag i honom. Och håller sedan i honom med en hand och försöker hälla i vällingen i flaskan med den andra.. Mitt i allt kommer det fram en snäll dam/kvinna ( eller vad man nu ska säga) och frågar hur det går. Nja inte så bra säger jag. Och hon säger då, jag är utbildad psykolog, vad tror du det kan vara med honom?
Jag vet inte! jag höll på att börja stortjuta, Fan jag har aldrig haft barn förut, jag vet inte vad det är med honom. Är han sjuk? Har han någon slags av anfall? Afektanfall eller kramper? Har iaf ringt till bvc och ska dit och fråga på måndag.
åå min lillakille! mamma blir så rädd när du blir sådan! Men sen efter ett tag så somnade du, och när du vaknade så var du helt utvilad och glad, min lilla goa kille! Mamma älskar dig!

:-)

Nu satt jag igår igen och fick till texten.. Eller iaf färgen. Ska försöka ändra annat också sen, men man blir ju helt väck i huvudet av att sitta och prova sig fram.. hehe. Men det ska nog funka ändå.. =) Har ju fått det att funka hitils:)

Och jag har kommit på en så jäkla bra idé--!! Ska börja med den redan nu! (men tänker inte berätta vad det är!! ;) heeh)
Men det kommer nog att löna sig för många iaf, hoppas jag! Har alltid velat hjälpa människor, och nu ska jag försöka göra det också! Hoppas att det kommer gå vägen!

Och yes baby har fått jobb nu! Så glad för din skull looove!

se ya later!

...

Är så trött helatiden! Förstår inte, fast det är nog vädret. Iaf, kom till skolan och nu har vi fått reda på att vå får göra om klassrummet. Så nu ska vi inhandla nya gardiner och grejjer. =) Ska bli kul. Blir så sugen på att göra om hemma också, men känns lite onödigt, iom att vi söker ny lägenhet.. Vill göra om i den då sen. Så det får vänta.
Nu är lilleman på dagis igen! :)
Igår kom Anna förbi och vi åt pannkakor, det va mysigt.

åå jag längtar så tills vi ska till dalarna! Saknar dej mamma såå mycket! Vill flytta närmare dig, men ändå inte. För jag trivs så bra här. ZZZzzzzzuuuurrrrr i mitt huvud..

Jag har gått ner 3 kg också! Yes! nu är jag snart nera på min startvikt innan graviditeten. Fast vet inte om jag vill ner till den vikten igen iof. Men jag vill iaf få bättre kondition! Promenader är great! =) Promenerar varje dag..

Såg på SAW 5 igår. Dem är jäkligt bra, men dem blir så långsökta. Jag menar hallå?? 5 filmer och dem är typ 1½ timme långa. Då hade dem kunat gjort dem längre tycker jag och inte såå många filmer. Dröjer väl inte tills det kommer en nr 6.... Hahah! Men jag kommer nog kolla på den med isåfall.. ^^

Lunch time.. byyyye, fortfarande inte kommit på hur man ändrar text färgen. Både på sidan, över arkiv och så eller här där jag skriver.. jaja. det får la va som det är. eller om jag ska försöka mig på att ändra bilden.. får se sen..
Puss


yes

Setat ett bra tag och klurat bland alla siffror och bokstäver, för att göra en design. Vilket jag tyckte/tycker var as svårt. Men detta blev resultatet. Ingen design kanske, men som sagt jag fattar ingenting av hur man gör.. Ganska bra för att vara nybörjare, och aldrig har hållit på med datorer på det här viset. Har sett så många fina bloggar.. Och ville då prova jag med. Får duga tills någon annan hjälper mig. Blev inte riktigt som jag ville, men men.

Idag har jag varit hemma med lillkillen. Sjuklingen.. :( Stackars liten, fick host medisin utskriven till honom.

Snart är det jul också. Så härligt, alla dessa dofter av glögg och pepperkakor! Åå så gött.! ;) Snart bär det av hemöver för oss också. Ska bli så härligt att träffa mammsis! Och alla andra..

Nu står lillen och drar mig i benen så nu får jag avsluta..


Såg nu att texten är svart! Kan man inte ändra det på något sett??

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag gjort en design på min blogg. Väldigt svårt och komplicerat men det gick.. hehe. Vet inte om resultatet blev riktigt som jag ville, men jag fattar inte ens hur jag fått det som den är nu. hehe..

RSS 2.0