på väg

till sjukhuset nu. Lilleman ska opereras idag. Uch är lite läskigt, men ska säkert gå bra. Hoppas vi!
Så uppdaterar sen då vi är hemma igen!
Och så kommer min goa bror idag också! Kul! Får se vad vi ska hitta på då då! :) nått kul kanske!

Puss
Madeleine


update.
Så nu har vi kommit hem från en låååång dag på sjukhuset. Uch tycker verkligen inte om sjukhus. Så jobbigt, lilleman åt sin sista måltid halv 6 i morse, välling. Sen fick han inte äta någonting eller dricka innan operationen. Och han pekade, och pekade ville ha vatten, men vi fick säga nej du får ingte vatten nu, sen. OCh han blev så ledsen! uch så jobbigt det var. Vi väntade och väntade. Va inne kl 9 och han ficj inte komma in för att sövas förens 10 över 1. Och FYFAAAN säger jag. När han sövdes, det var nog det värsta jag varit med om. Så himmla läskigt att se. Uch han bara förvann, uch uch. Jag började stor gråta, blev så himla chokad. Det gick så fort ju, och han bara himlade med ögonen och så sov han. han blev helt livlös. uch. Sen fick vi lov att gå ut i väntrummet. Och både jag och älski, blev att tänka på¨Micke.
Efter ca 5 min, kom doktorn in och sa Så nu var det klart.
VA? tänkte jag, schit vad fort det gick då.. och så ringde bror min och älski gick ner för att möta honom. Och jag fick komma in till mitt lilla troll, som bara låg där. Och sov. Ja uch och fy. hoppas jag inte behöver uppleva detta en gång till. Det var jobbigt. Men operationen gick bra, och nu väntar vi för att se resultat och hoppas på en MARKANT skillnad vad gäller hans sovande och allt annat. Hoppas att det ska bli bättre nu allting.
På torsdag kommer mama! :) wiie! längtar så, får ha både mama och bror här på samma gång, vilken lyx! :)

Nu ska jag busa med mitt lilla troll! ;)

Puss
Madeleine

Så va de det här med rubrik igen...

Idag har jag köpt mig en ny stav till tungan, den andra var ju så fruktansvärt nääästy! :/ huu. Det blev en lila,blå,grön as cool. typ metallic färger. Och två nya kulor, en rosa med svarta stjärnor, och en svart med rosa stjärnor. + att man fick 2 kulor när man köpte staven. :) gött gött. =) Som sagt omväxling förlänger livet tycker jag! :) Ska forstätta slipa på bordet nu i veckan, och förhoppningsvis kanske hinna måla det då mami kommer hit:)

Oj vad man blir snurrig i huvudet nu när klockan ställts om. Kl är nu 21.30, fast igår vid den här tiden va den 20.30. Så blir la att gå och lägga sig snart.. Sova en timme mindre.. buuhuuu! :( Nej jag känner att älski måste förhöra mig en gång innan jag går och lägger mig. är såå nervös inför det här provet. Hoppas det inte är någon tidsbegränsning! Jag måste ha GOD tid på mig känner jag. 

Å vad min lilla lilla bebis har gått och blivit en stor och bestämd pojke! Han säger till om saker nu, vad han vill och vill ha. tex. "titta titta" och så pekar han in mot sovrummet. Då vill han se tecknat. Han Säger samma sak, och pekar in mot köket och vill ha vatten.. hihi. min lilla plutt. Men när han gör något fel, ojoj. han vet mycket väl att han gör fel också. Då grabbar han tag i något fort som ögat och kastar den med all sin kraft. och så går man fram till honom och säger, men så får man inte göra. Då blundar han. så får man säga nu tittar du på mamma, titta på mamma nu! så gör man inte, det vet du väll. Då kisar han lite lätt, och böjer huvudet. haha. knäppstare! :P Men lika söt för det är han! =)
Imogon blir det inge dagis, hemma och vila, och hoppas öroninflamationen lägger sig. Så han kan operareas på tisdag nu! Håller tummarna för att han är frisk imorgon!

Nej nu ska jag bli förhörd, sen blir det en kullebytta ner i sängen! natti natt puss

Uppläggninga av bilder??

haha, omg, har funderat som fasiken. Man kikar ju runt på lite olika bilder både på facebook och andra bloggar.. Vad är vitsen med att lägga upp bilder när man typ sitter på toa? eller är as packad? asså, tänk om typ arbetsgivaren skulle se dem? Eller att lägga upp bilder när man är  halvnaken? Vad vill man få ut av det? uppmärksamhet? fina komentarer? i don´t get it.. Okej, om man nu har fin kropp? men varför ska man lägga upp bilder när man har bh och trosor på sig? då kan man ju lika gärna skicka in bilderna direkt till typ slitz eller nått.. haha. jaja nog om detta nu..

Jag pluggar som en dåre nu, iom att det är prov på måndag, och det är på det provet det hänger. Så jag måste iprincip få godkänt på det! Och jag bara hoppas! Och jag är så jäkla nervös. Appropå det. Ska även på arbetsintrevju den 1 april. Nervös inför det också!  Men det ska nog gå bra, bara att vara sig själv.. :) hihi och det är jag bra på ju.

förresten, är det ingen som läser min blogg? trökigt att aldrig få nå kommentarer jö!
helt sopp rent i kommentarerna ju! :) Kom igen... :)  så tråkigt att skriva, när maninte vet om nån läser..

jaao baye fore now.

mamma

Mamma! Vad fin du blev i håret! Nu blir jag ännu sugnare på att klippa mig mer jag med. Får se vad plånboken säger om det bara. haha.

Iaf, iad fick vi reda på vad vi får för betyg och jag kan ju inte vara annat än glad! Och stolt över mig själv! Fick vg och g. Så braaa jobbat madde! :) wiie..

Nu ska vi ut och mata lite duvor och ändur. och hoppas på att inte bli attackerade av måsarna! HAHA


Såå roligt!

Hej hopp.. Oooo looord, idag i skolan har vi gått igenom massa saker som vi hade för 2 veckor sen iom att vi ska ha prov på måndag. jag skrev 6 antäcknings sidor.. + att jag har typ 7 sidor sedan innan. Så nu blir det att rå plugga och hoppas hoppas på att bli godkänd! Det måste jag, finns ingen tid till att göra omprov..

Haha, efter skolan idag så mötte jag upp min babe. Så gick vi runt och kikade lite. Skulle hitta solbrills. men hittade inga bra. Så vi gick te biltema, plockade på oss en dörrhängare, knivhängare, och lite små saker. Sen kom vi bort till pensel hyllan. Och jag fick en brilljant idé. Så jag sa till älski. "men du ska vi inte ta å bara köpa färg och grejjer och måla om hemma!"
Älski " Va, va säger du? Nu?"
Jag: "ja vi BA gör det! Kom igen Vi ba GÖÖÖR det.!" Hahaha
Älski: " Jaha, okej men vilken färg då och eller vaaa? neej ska vi verkligen göra det här?"
Jag: "Jaaaa, vi BA gööör ddet!"
Mohhaha! aja tillslut så va det roliga slut, och vi sa båda två, men neej vi har ju faktiskt inte råd att köpa färg till hela vardagsrummet just nu. så får bli en annan gån.

MEN då fick jag en annan BRILLJANT idé. Men vi kan ju faktiskt måla om vårat fula köksbord. Eller hur älssski!?
Älski: "öö okej, men då måste vi ju köpa sandpappaer och det kommer bli jobbigt att slipa allt förhand."
Jag: " Ä men jag gör det jag fixar det på några dagar.."
Älski: " ÖÖö nej det kommer du inte göra, jag vet hur du är. du kommer börja, sen kommer du sitta och klaga på hur ont det gör i armarna hit och dig.. nej då köper vi en slipmaskin ist! "
Jag: "Jaha, men vadå är dem bra då, hur gör man med en så. aja vi köper en sån då."

Så ja, nu har vi köpt hem en slipmaskin och jag ska börja slipa bordet imorgon.! :) Och sen ska vi köpa färg till det! ;) Undra vilken färg jag ska måla det... Förslag någon? .....

Nej nu ska jag sätta mig ner med min älskling och spela lite kort! ;)
puss se ya tomorrow!

stuff

Lalala länge sen jag skrev nu. Har inte så mycket att säga känns det som, förutom att jag är inne i en ny punkt i mitt liv. Jag har vaknat upp ur från en jätte lång sömn känns det som. Jag börjar känna perspektiv på saker och ting. Allting börjar falla på plats. Och äntligen, äntligen kanske jag ska börja leva PÅ riktigt! :)
I morse var jag ute och sprang, och det var så himmla skönt, ska även ut och springa imorgon innan skolan. För vi börjar ju halv 10! :) jippi!
Förresten hade jag omprov idag, gick ju inte så bra på det förra. Fick bara 6 poäng av 49.. Haha. Men idag gick det mutch better! fick 45! :) wiee, fan det lönar sig att plugga ju! :P

Idag har vi också varit iväg till gustafsberg, och kikat på kranar, toaletter och sånt. Det var kul, och mycket givande.!
Mer sånt tack, men det lär väl bara bli skolbänken nu.. :/ Jaja jag ska väll orka härda ut i 2 vekor till iaf! :)
sen sluuutar vi, och då är det jobb sökande eller söker en massa nu också. Får se hur det går.

Skulle ju hinna ringa massa samtal idag ju, men nu är det för sent. Alla telefontider är ju på morgonen så får passa på att ringa imorgon på morron då..
Hm nej nu säger jag hej då..

jobb och skola

Jaha, då börjar denna dag lida mot sitt slut. Goch vad trött jag är känner jag. Gick ju upp extra tidigt idag, iom att jag jobbat imorse innan skolan. Skönt med lite extra pengar! Behövs verkligen just nu! Söker jobb som en galning gör jag också! Jag vägrar att bara gå hemma! Fy så tråkigt, fast iof lider det mot sommar, då skulle det ju va gott å va hemma. Men ne, vill hällre ha pengar! Så jag ska fasiken fixa jobb, det är jag fast bestulen om! Så skönt att ha något att göra, tycker jag.

Idag hade vi prov, och jag fick inte godkänt. :/ Så jag ska göra om det nästa vecka! Och klara det då!
Köpte nya träningsbyxor idag! Så imorgon ska jag ut och springa, + träna! Göttans! Nu ska det äntligen sättas igång på riktigt. Tror jag. Ä ska inte säga för mycket nu, jag vet ju hur jag är.

Som sagt, sova nu kanske? Jag tror älski somnade där inne med lilleman, så jag ska la gå in och krypa ner hos älski nu.. :)

Madeleine

Skakis!

Shit blev inte mycket sömn i natt inte. Jag kikade på film och så, och sen vid halv 3 då jag tänkte gå och lägga mig vaknade lilleman. Så han fick välling och jag gick ut i köket för att ringa baby, som var påväg hem, så tänkte men jag väntar med och lägga mig tills han kommer. Vi la på och jag satt mig för att fortsätta kolla på film. Och då började lilleman gnälla igen, hm han kanske bara tappat nappen tänkte jag, och gick in i sovrummet. Och blev så skrajj! Schit som i värsta skräckfilmen.
Vi har ett ljus som går på batterier, som står på tv hyllan. Och lilleman hade tydligen gått upp och hämtat det, och satt mitt i sängen med det. Jag blev så rädd! Va ju  inte berädd på att han skulle sitta i sängen med ett tänt ljus lixom! Han såg fasiken läskig ut. Jag trodde ju att han låg i sin säng som vanligt. men IKKE. brr! asså jag skämtar inte han såg ut som ett spöke. + att man var trött också. Men jag tog det lungt iaf, skrek inte eller så. För han kan ju bli rädd då, så jag gick fram till honom i sängen och sa, men lilla gubben, vad gör du vaken nu? Du ska ju sova det är mitt i natten. Så la jag mig brevid honom. och han somnade nästan, så kom älski in och hm ja så ville lilleman vara vaken. Så jag gick och la mig kvart över 5 i morse. gaah! och trollet vaknade igen kvart i 9 och skulle upp. Så ja jag har sovit 3½ timme inatt/morse.. hu känns verkligen nu kan jag ju säga! Så jag ska alldeles strax gå och lägga mig med lilleman. För en gång skull ska jag gå och lägga mig samtidigt som han! :)
Så natti natt!

Ensam idag igen

Ja det är jag. Haha. men som sagt inte ofta jag är det, så bara å njuta!! :)
Nyss kollat på Melodifestivalen, vann rätt låt? nja jag vet inte. tyckte egentligen inte om någon låt, så jag säger ingenting jag. Hihi.. :P
Iaf, jag har hyrt 3 filmer så ska kika på en snart tänkte jag. Hoppas den e bra. :)

Nu är det inte långt alls kvar i skolan! :) Å känns så skönt, men ändå lite läskigt, tänk om man inte får nå sommarjobb?!  Vad gör man då lixom? Jag kan inte tänka mig att bara gå hemma, fy fan! Kommer få spasmer! Jag söker ju jobb helatiden, men vafan dessa tider lixom! Skit svårt!

Å vad mitt lilla troll är sött! Vi var på lek o bus landet idag, och älski vann en lila nalle, som det stod i love you på. Och lilleman fick den, och han kramade den och höll i den så hårt. Heela vägen hem! :) Hihi. Och jag stukade typ foten! Aaaj har skit ont i den! Jäkla kant, varför skulle det vara upphöjt precis där jag skulle gå lixom! Hoppas det går över tills imorgon. !

Nej nu blir det film!

sovmorgon! :)

Tjooho!
Haha, blev en sen kväll igår, men jag ville inte gå och lägga mig innan lilleman vaknat, han vaknade prick 1, som i vanlig ordning.. haha. helt weard alltid kl 1?? Har väl blivit en vana för honom. iaf, så gav jag honom välling då och jag somnade så jäkla snabbt! Men så vaknade han vid 5 igen, och sen har älski varit så snäll, han tog lilleman i morse, och jag har sovit till 1:) Så skönt att få sova ut. Och när jag vaknade så hade älski diskat och fixat! =) sweetie!

Nu ska vi väl ut och traska eller så, fast måste vänta tills lilleman vaknar först, han sovet middag! :)

så byee!

Funderingar

Så många tankar som snurrar i mitt huvud. Och vill inte skriva dem här. Så får la öppna ett word document, för känner att dem måste ur!

Hm, iaf idag har vi varit hem till Cicci och ätit marängtårta. Och jag blev ompysslad av Cicci och Majja. Sminkad och foxad i håret. Ovant att någon annan gör det. Allt blir så annorlunda.För man gör det ju annars på sitt sätt.
Lilleman blev trött så vi knallade hemöver. Stefan och Älski följde med, för dem skulle fixa till sig.. :) Och nu är dem ute på fylleäventyr. Och jag har egen tid! Vilket jag äntligen har upptäckt är jäkla skönt! Har snaskat chirre och druckit cola. :) Och bara myst. Kankse ska slå på en film? Trollet kommer la vakna snart ändå, så ingen ide att gå och lägga sig. Sova 1 timme sen vakna. Då väntar jag tills han vaknar så kan jag sova oavbrytet. :P förhoppningsvis!

Å vad jag bara hoppas att det blir som jag vill nu med allt!

Lena! Vi får ta och ses något nu i veckan tycker jag, eller imorgon kanske? :) Har saknat dig nu när du varit i dalarna gumman!

Hur skapar man en privat blogg på sin egen? Någon som kan hjälpa mig?


Herregud.

Vilket himla krongel det är helatiden med abonemang alltså! Blir galen. *mutter*
Ja iaf, schit vad jag känner mig stressad helatiden, för att jag har så mycket inplanerat, och så är jag så rädd att glömma bort det. Är kanske däför jag är stressad, för jag glömmer saker så himla fort. Så idag ska jag inhandla en kalender! Och använda den flitig! hihi.
Ska strax hämta trollet på dagis, och sen ska vi ner mot backaplan och inhandla lite saker.
Och sedan kommer ju Stefan, och så ska vi bort till Cicci oc fika. Mutch to do, lixom.. ^^ Haha!

Nej nu blev det brottom!

Jobb hit och Jobb dit... :P

Halloba! :P haha!
Va ett tag sen jag skrev nu. Varit fullt upp, både med skola och jobbsökande! Appropå det! Jag var in till mitt förra jobb idag, och får jobba tis,ons nästa vecka! Wooho! :) Göttans! Hoppas på sommarjobb där nu! Det skulle vara pörfa! Sommaren där, och sedan kanske plugg! Då är ju allt fixat lixom! Hoppas,hoppas!  Och jag tyckte verkligen om arbetskamraterna där! Så goa! Som sagt jag HOPPAS! :) På en sommar där!

Oj, lika sen nattning idag med. :/ Hur kan det komma sig? Jag säger alltid att jag ska gå och lägga mig tidigt eller att jag ska lägga mig då lilleman lägger dig.. Hm händer det ofta? Naaj! haha. Men men, man överlever ändå. Fast jag skulle faktiskt behöva ett TON av sömn egentligen. Så kanske lägga mig tidigt på söndag? Nja ska ingenting säga tror jag.. Det blir som det bli.. Men nu är det iaf Natti natt! :)

Vilken härlig dag igår !

Vilken härlig dag det var igår. Vi började med en varsin helkroppsmassage:) Det var super skönt, och mysigt! Vi fick ligga i samma rum. Oj vad man blev mör efter, fick lite skallebank och vart trött. Men så gick vi hem, och fick i oss lite mat, och så var det bara att göra sig iordning. Jag hade köpt en så fin klänning, som jag tänkte att jag skulle ha på mig, men det regnade och var kallt. Så fick bli jeans och tröjja istället.
Och så strosade vi bara runt, och sedan en utsökt middag på lilla london:) Och tillslut blev det bowling. Vilken underbar dag vi hade älskling! Änligen fick man känna att vi var pojk och flickvän, och inte bara mamma och pappa. Gud vad underbart.

Idag är vi alla lite klena. Undra om lilleman har smittat oss? Hm, nja jag och älskling kankse bara är en aning bakis. Haha.
Nu ska i väl snart sätta igång med någon matlagning. Börjar bli lite hungrisch! =)

Om en månad kommer min mami! Å vad jag längtar! Vi tänkte att vi kanske skulle ta en egen dag då också. Och hinna med och gå och bada lite allihop kanske också.

Nej nu blir det mat.. Pöss

???

Nu är det inte långt kvar till trollets farmor kommer. Så nu är vi klara för att ge oss i väg. Älski är dock på arbetsförmedlingen, så får se om han hinner bli klar tills vi ska åka. Annars åker vi ner själva och möter henne.

Och jag tänkte att jag skulle iväg en snabbis sen, och fixa lite saker. Kan dock inte skrivas här, för min älski läser ju min blogg. så får skrivas sen. hihi.
Seprise! ;)

Hm jag va nog lika trött idag. Men jag vaknade iaf vid halv 8. Så bättre än igår iaf. :P  Ska bli skönt att få sova ut lite nu. :) Både för mig och älski. Och så kan vi bara hoppas på att lilleman ska sova lika bra som han börjat göra nu! :)

Nu låter det i köket.....

Trötter? JAA

Shit! Kan man vara tröttare än mig? Gaah, jag kom verkligen inte upp idag. Fast jag kände att jag BORDE. Men det gick inte, känndes som jag var fastlimmad med sängen. Haha.
Jag är så sjukt trött helatiden. Men gud vad jag längtar till lördag nu. För jag och älski har bokat massage tid, sola ska vi göra också, promenad och käka någonstans! Å ska bli så mys !
Älskis mami kommer imorgon, så då kan vi passa på att vara lite på tu man hand! Utan trollet.

Så nu när jag äntligen kommit upp ur sängen, så tänkte jag städa lite grann, ser ut som fasiken här. + att lillemans leksaker ligger överallt. Så tänkte även rensa lite bland dem. Och plutten sover nu så borde passa på. Såå byyee

Saknar dig Lena, Hoppas du har det kanonens i Dalarna! Ses snart. Kram på dig

HÅR??

Omg! Blir så tokig på håret, asså just nu stör jag mig inte på längden den är ok. Men just HUR hon har klippt. Vilket jäkla tjat det blev på mig nu angående mitt hår. Asså egentligen är jag ingen hår människa. Jag har kunnat gjort massa med håret utan att känn "Å herregud mitt hår". Men nu känner jag verkligen typ så. Jag vill fixa till det, men ska jag lägga ytterligare typ ca 400 spänn på det? gahh jag vet inte. Nått måste jag göra känner jag, för jag kan inte göra ett skit med det. Inte ruffsa till det eler nått. Har provat med alla möjliga olika hår stayling produkter. Men IKKE! Blir tokig-
Va in på Linns sida idag, och såg att hon lagt upp bilder på peruker. Kanske ska köpa mig en sådan? Men just att det var ett "diadem" kanske inte passar. Iom att jag inte har direkt någon lugg.. Jaja får se hur jag gör..

Idag i skolan fick jag samma kännsla som förra vecka. Asså, det måste ju nästan vara någon slaks panikångest eller något. Får jätte svårt att andas. Och får värsta panik, att NU måste jag gå.. Helt sjukt. Nog om det, nu ska jag natta den busigaste ungen i hela stan. Jäklar vad han är trotsig!!

Får se hur det här går..

Jäkla rubrik

El i skolan nu. Ojj det känns verkligen att man inte har någon aning om vad han pratar om. Gröna, blå gula kablar hit och dit. Helt snurrigt i huvudet. Men ska försöka sätta mig ner och läsa lite i boken sen när lilleman somnat. Iom att min älski ska ut och dricka bärs idag.
Well har nog lite vant mig vid det korta håret nu, men måste medge att jag saknar mitt långa! Och jag är inte alls nöjd med vad frisören gjort. Iom att det är helt ojämt och konstigt, och känns som man inte kan fixa till det. Men jag ska försöka sätta saxen i det själv. Fast vet inte riktigt än om jag vågar. Ska nog gå tillbaka till frisören iaf, och fråga hur fan hon har klippt. Inte blev det bra iaf-. Och hela klippningen tog typ 3 min?? Är det normalt? Hon var inte noggrann iaf. Bara tog upp och klippte, fort som fasiken gick det.

Nej nu blir det att göra nå nytta.. Bye


update..  Okej, slänger upp en bild på nya frippan..

RSS 2.0